12:00

Hagalunds IS

Referat: ESK Bandy - Hagalunds IS

Storseger och serieledning i Supertrean efter en fantastisk eftermiddag på Kungsängens IP.

Hagalund som precis lyckats skrapa ihop fullt lag hade egentligen inte en chans, man stretade emot ganska bra under mitten av första halvlek men det berode mer på att vi trodde matchen var klar när Robban satte 2-0 efter knappa 5 minuter. Motståndarna lyckades både redusera och kvittera innan vi fick ordning på prylarna igen och då var det inget snack... Robban gjorde två ytterligare mål, Purkner och Kåberg varsitt och tillsammans med matchens första mål som Uffe gorde gick vi till vila med en trygg 6-.2 ledning.

I andra halvlek var det spel mot ett mål och Daniel Wisborg fick möjlighet att visa vilken duktig skridskoåkare han är, han kommer bli mycket nyttig för oss i vinter!
Daniel hade lekstuga och gjorde hela 4 mål i sin blott andra match för oss!!!

Matchens spelare var givetvis Daniel, grattis till en mkt väl genomförd match!!!